Onze werkwijze

Heldere werkwijze

construction icon 2 white

Goede voorbereiding

construction icon 1 white

Sterk adviserende rol

construction icon 3 white

Één aanspreekpunt

construction icon 4 white

Eenduidige communicatie

Onze werkwijze

Onze aanpak begint bij een goede voorbereiding. CMD Civiele Werken bekleedt een sterk adviserende rol in het voorbereidings- en uitvoeringstraject, waarbij wij graag onze kennis beschikbaar stellen. De vakmensen binnen het projectteam worden geselecteerd op basis van vereiste kennis en ervaring voor het betreffende werk.

Er is één aanspreekpunt voor u als opdrachtgever: de projectleider die het project van A-Z begeleidt. Zo bent u gegarandeerd van eenduidige communicatie. De projectleider stuurt onze uitvoerders en vakmensen aan, die met enthousiasme voor u het werk realiseren. Al onze medewerkers, van projectleider tot vakman zijn flexibel ingesteld en direct benaderbaar voor u als opdrachtgever.

Grip op realisatie

CMD Civiele Werken garandeert continuïteit. Binnen de eigen organisatie, maar vooral binnen de uitvoering van het werk. Hoe wij dit doen? Door te putten uit eigen bronnen (vakmensen, materieel), houden we ‘onze machine’ geolied. Wij kennen onze mensen en materieel door en door, en houden dus grip op het uitvoeringsproces. En naast onze standaard contactmomenten, vindt tussentijds overleg plaats. Dit stelt ons in staat waar nodig bij te sturen, en zo altijd te voldoen aan uw verwachtingen.

Jaar samen sterk

Afegronde projecten

Bekijk projecten

Samen 33 jaar sterk

De aannemerscombinatie Midden Delfland dankt haar bestaan aan de vraag naar een daadkrachtige organisatie in de grond-, weg-, en waterbouw met een scala aan specialismen voor middelgrote werken. Sinds 1991 zijn wij ´samen sterk in civiel werk´, met ieder zijn eigen specialismen. Met verstand van zaken en door continue kennisuitwisseling zorgen wij voor gefundeerd advies en de effectieve realisatie van projecten.

CMDCW home