Onze werkwijze

Onze aanpak begint bij een goede voorbereiding. CMD bekleedt een sterk adviserende rol in het voorbereidings- en uitvoeringstraject, waarbij wij graag onze kennis beschikbaar stellen. De vakmensen binnen het projectteam worden geselecteerd op basis van vereiste kennis en ervaring voor het betreffende werk.

Er is één aanspreekpunt voor u als opdrachtgever: de projectleider die het project van A-Z begeleidt. Zo bent u gegarandeerd van eenduidige communicatie. De projectleider stuurt onze uitvoerders en vakmensen aan, die met enthousiasme voor u het werk realiseren. Al onze medewerkers, van projectleider tot vakman zijn flexibel ingesteld en direct benaderbaar voor u als opdrachtgever.

 

Grip op realisatie

CMD garandeert continuïteit. Binnen de eigen organisatie, maar vooral binnen de uitvoering van het werk. Hoe wij dit doen? Door te putten uit eigen bronnen (vakmensen, materieel), houden we 'onze machine' geolied. Wij kennen onze mensen en materieel door en door, en houden dus grip op het uitvoeringsproces. En naast onze standaard contactmomenten, vindt tussentijds overleg plaats. Dit stelt ons in staat waar nodig bij te sturen, en zo  altijd te  voldoen aan uw verwachtingen.

Bewust ondernemen

 

Standaard voeren wij werkzaamheden uit conform de vigerende kwaliteitswetgeving (VCA**, ISO, SIKB, BRL, BTR).

Als combinatie be-schikken wij over de benodigde certi-ficaten, zoals het CO2 reductiecertificaat.

Samen sterk in civiel werk

Home      Kracht van CMD      Onze werkwijze     Referentieprojecten      Contact

Combinatie

Midden Delfland

Civiele werken