Krachten binnen de combinatie

 

Verboon Maasland

Verboon Maasland, een bedrijf met een geschiedenis van ruim 60 jaar. Een familiebedrijf, actief in de Grond-, Weg- en Waterbouw en gespecialiseerd in veelzijdigheid. Wij hebben ruime ervaring in aanneming en succesvolle uitvoering van projecten, vooral op het gebied van watermanagement.  Zoals kadeverbeteringen, baggerwerken, ontgraven (natte) bouw-kuipen, onderwaterbeton, waterbodemsaneringen (BRL SIKB7003) en oeververdedigingen. Ook het bouwrijp maken en bodemsaneringen (BRL SIKB 7001) behoren tot onze kernactiviteiten. Wij zijn innovatief en meedenkend, oplossingsgericht en met kwaliteit hoog in het vaandel.

 

Verboon's kracht binnen CMD:

- Kadeverbeteringen

- (Water)bodemsaneringen

- Oeververdedigingen

- Baggerwerken

 

Verboon telt 55 medewerkers en heeft een gemiddelde jaaromzet van circa 13 miljoen Euro.

 

 

Kroes Aannemingsbedrijf

Kroes Aannemingsbedrijf B.V. heeft ‘alles in 1 hand’: Wij hebben sinds 1957 ervaring opgedaan met projecten in zowel grond-, water- en wegenbouw, cultuurtechniek, (civiele) betonbouw als de tuinbouw. Gespecialiseerd in de aanleg van: (pers-)rioleringen, beschoeiingen, damwanden, duikercon-structies, betonfundaties, kademuren, bruggen, cultuurvloeren (eb- en vloed), laad- en loskuilen en aardwarmtelocaties. Wij zijn betrokken bij onze opdrachtgevers, flexibel in uitvoering, betrouwbaar en staan voor daadkracht en het leveren van kwaliteit. Wij zijn in overleg met onze opdrachtgevers in staat om projecten vanaf de ontwerpfase tot en met de realisatie te verzorgen. Hierbij staan de planning en de gewenste kwaliteit centraal.

 

Kroes' kracht binnen CMD:

- Betonbouw

- Rioleringen

- Bouw- en woonrijp maken


Kroes telt 40 medewerkers en heeft een gemiddelde jaaromzet van circa 10 miljoen Euro.

 

 

Van Dijk Maasland

Met een historie van ruim een halve eeuw zijn we uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf. Een bedrijf dat z’n wortels heeft in de grond- weg- en waterbouw, maar dat inmiddels ook een groot aantal aanverwante werkzaamheden tot de kernactiviteiten mag rekenen: lichtfunderingstechnieken, funderingsherstel, productie en verwerking van schuimbeton,  aanleg van wijnkelders, milieutechniek, groenvoorziening, buitenruimte management, aanbreng van mortels voor zg. combinatiedeklagen, en civiele- en utiliteitsbouw. In meer dan één opzicht mag u Van Dijk een bedrijf van Hollandse bodem noemen. Want het gaat ook op voor de manier waarop we zaken doen: recht door zee, betrouwbaar en flexibel. Van Dijk beschikt over een CO2 bewust certificaat trede 3.

 

Van Dijk's kracht binnen CMD:

- Lichtfunderingstechnieken

- Funderingsherstel

- Buitenruimte management

- Innovaties

 

Van Dijk Maasland telt 100 medewerkers en heeft een gemiddelde jaaromzet van circa 18 miljoen Euro.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Home      Kracht van CMD      Onze werkwijze      Referentieprojecten      Contact

Samen sterk in civiel werk

Combinatie

Midden Delfland

Civiele werken